Tururi ghidate – expoziție Tradiție circulară (Conectat la natură) @ Muzeul Țăranului

12:00 am, June 9, 2022
12:00 am, June 11, 2022
Locatie: Muzeul Național al Țăranului Român
Tip: tur ghidat
Organizator: România Tradițiilor Creative, Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23

Despre eveniment

Expoziția propune întâlnirea dintre șase meșteri tradiționali și șase artiști contemporani care, timp de câteva zile, au dat viață instalațiilor ce întregesc expoziția de artă colaborativă urmărind conceptul de circularitate a tradiției, regăsită în armonie perfectă cu oamenii, locul și natura.

Curatorul Teodor Frolu ne invită să descoperim instalațiile de artă, explorând ingeniozitatea și potențialul meșteșugurilor arhaice și modalități creative prin care acestea sunt revitalizate și transformate în instrumente care contribuie la dezvoltarea durabilă.

Agendă

📅 Vă invităm să participați la un tur de vizitare a expoziției de artă contemporană Tradiție circulară (Conectat la natură) pe care le organizăm în sala Tancred Bănățeanu, la Muzeul Național al Țăranului Român:
 
📌 joi, 9 iunie, 17:00 – 18:30
📌 sâmbătă, 11 iunie, 12:00 – 14:00
 
🕣 Tururile ghidate programate pentru joi și sâmbătă vor avea durată de câte 30 de minute, Cei care doresc să participe sunt rugați să trimită un mesaj privat la pagina de Facebook Tradiții Creative cu ziua și intervalul orar de participare.

Organizatori și parteneri

Expoziția este realizată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 – Rowmania, în parteneriat cu DC Communication, Muzeul Național al Țăranului Român, Centrul Cultural Subcarpați, Școala de la Piscu, PATZAIKIN, #TheInstitute, fiind înscrisă pe lista de expoziții satelit participante la #RomanianDesignWeek, ca parte a circuitului #rdwdesigngo.
 
Expoziția face parte din proiectul cultural „Tradiție circulară (Conectat la natură)” co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiect realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin ARCUB. Sprijinit de AQUA Carpatica.
 
#tradițiicreative #rdwdesigngo #romaniandesignweek #RDW10 #RDW2022 #FORWARD #cofinanțatdeAFCN

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email