Search
Close this search box.

Conferință: „3D x DDD x NEB – Design pentru Dezvoltare Durabilă”

🔴🎥 Pe 29 iunie, am transmis #live Conferința „3D x DDD x NEB – Design pentru Dezvoltare Durabilă”. 📐🌎 Vă invităm să vizionați o discuție prin care conectăm obiectivele pentru #dezvoltaredurabilă cu coordonatele programului Uniunii Europene New European Bauhaus: beautiful, sustainable, together (NEB) – #creativitate, #sustenabilitate și #comunitate.

Ne-am propus să investigăm importanța comunicării publice și a educației pentru îndeplinirea #ODD-urilor împreună cu experți care împărtășesc exemple din experiența, viziunea și sfaturile lor privind punerea în practică a principiilor dezvoltării durabile și a economiei circulare.

În contextul discuțiilor, lansăm împreună cu partenerii noștri o #competiție de #design pentru realizarea unui #3Dstandee care să promoveze creativ, către publicul larg, mesaje circumscrise temei „Ce sunt Obiectivele de Dezvoltare Durabilă și de ce ne preocupă sustenabilitatea?”.

Evenimentul și competiția sunt organizate de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 – Rowmania în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Reprezentanța Comisiei Europeane în România, Muzeul Național al Țăranului Român, The Institute – Romanian Design Week, Nod Makerspace, #RomâniaTradițiilorCreative.