Search
Close this search box.

Christmas Maker Fair 2023, organizat de Nod Makerspace și susținut de Orange România

05/12/2023
Christmas Maker Fair, organizat de Nod Makerspace și susținut de Orange România, revine pe 12, 13 și 14 decembrie în centrul Bucureștiului, la Tandem Building, strada Matei Millo nr.5, cu activități de sărbătoare și cu produse unice pentru cei care își doresc să ofere un cadou sustenabil și deosebit, fabricat în România.

Makeri, designeri, artizani și creatori români invită vizitatorii să exploreze magia Christmas Maker Fair, unul dintre cele mai primitoare și prietenoase târguri de Crăciun. În cadrul târgului vor fi expuse produse alese, obiecte de serie mică, accesorii, bijuterii, ceramică, piese decorative, corpuri de iluminat, ilustrație, jucării educaționale pentru cei mici și multe, multe alte surprize. Fiecare stand ascunde povești și talente autentice, iar fiecare obiect expus este o expresie a creativității românești. Accesul este gratuit!

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici: https://nodmakerspace.ro/christmas-maker-fair/

 

Unde? Anul acesta Christmas Maker Fair este găzduit de Orange în lobby-ul clădirii Tandem de pe strada Matei Millo nr. 5.

Când? 12, 13 și 14 decembrie între orele 16:00 și 21:00.

Cum se ajunge la Christmas Maker Fair TANDEM Building, str. Matei Millo, nr. 5. Clădirea e la 2 pași de Novotel, la 2 pași de Control și de Cinema Union.

 

Despre organizatori:

Nod Makerspace este un centru cultural-creativ de dimensiuni mari: atât o platformă tehnică ce oferă mijloace de prototipare, producție, consultanță, cât și un hub cultural și spațiu de interacțiune pentru start-up-uri creative. Misiunea Nod implică și organizarea de evenimente relevante pentru oraș și pentru comunitățile creative: conferințe, concursuri de design, târg de design local, cursuri practice, activări urbane.

Facebook: https://www.facebook.com/nodmakerspace/

Instagram: https://www.instagram.com/nodmakerspace/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nodmakerspace