Artă, culori și simboluri

09/03/2018

Foarte puțini sunt atelierele unde creativitatea se reflectă în tot procesul de creație: de la planificare până la prezentarea online a produsului finit. Dar la sezi.ro, adică în universul creativ al lui Octavia și Lucian Loiș toate sunt la locul lor. 

De mult suntem admiratorii acestei echipe, pentru că ei lucrează cu motive și simboluri dragi nouă. Reușesc cu succes să găsească loc pentru elementele tradiționale românești în viața cotidiană prin regândire și aplicarea lor pe diferite obiecte.

Un alt lucru demn de urmat e alegerea foarte atentă a materialelor și minimalismul artistic cu care folosesc vopseaua. Culoarea întotdeauna complementează lemnul. Nu acoperă, nu se folosește pentru a distrage atenția, ci pur și simplu accentuează frumusețea naturală a lemnului.

Acest proiect ne este drag. Deja la stadiul de comandă știam că avem de-a face cu oameni speciali. Au cerut trei cutiuțe mici de Greek Blue, Napoleonic Blue și Athenian Black, plus ceară. Când cineva știe atât de clar de ce are nevoie, poți fi sigur că are un plan clar, așa că am așteptat cu nerăbdare rezultatul. Când a apărut postarea cu preluarea comenzii, noi eram mai entuziasmați decât ei.

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.