Search
Close this search box.

Propuneri de noi membri în rețea

Ne dorim să dezvoltăm comunitatea cu inițiative cât mai variate din domeniul tradițiilor creative care au la bază:

  • o sursă tradițională de inspirație
  • o modalitate creativă de valorificare a acesteia
  • un aport social sau economic sustenabil

 

Dacă doriți să vă înscrieți organizația, proiectul sau să propuneți un posibil nou membru care împărtășește filosofia comunității tradițiilor creative, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Formularul se referă la informații legate de specificul activității dumneavoastră sau a entității / proiectului propus. În urma completării, informaţiile pe care ni le puneți la dispoziție vor fi evaluate de către o Comisie de specialitate, cu scopul de a selecta meşteşugari, antreprenori sau inițiatori individuali pentru a fi incluși în rețeaua România Tradiţiilor Creative.

Dacă activitatea propuse se subscrie celor trei direcţii, aşteptăm cu drag proiectele şi produsele voastre, pe care le vom promova pe site-ul platformei și expune în timpul evenimentelor create de echipa România Tradiţiilor Creative.

Formular de înscriere

Date generale

Vă rugăm să ne oferiți câteva informaţii despre forma de funcţionare, tipul proiectului sau a produsului şi locul în care vă desfăşuraţi activitatea

Informaţii specifice

Vă rugăm să detaliaţi motivele pentru care consideraţi că vă înscrieţi în viziunea tradiţiilor creative, în funcţie de întrebările de mai jos: